• Slide 5
 • Slide 3
 • Slide 1
  Епизоди на модернизмот – избор од колекцијата на Вукмановиќ
  Епизоди на модернизмот – избор од колекцијата на Вукмановиќ

  Hа 16 септември 2016 година (петок) во 20 часот во Националната галерија на Македонија, објект [...]

  повеќе...

  ,,Градина на бои- Допри ја уметноста 3″ во Даут Пашин амам
  ,,Градина на бои- Допри ја уметноста 3″ во Даут Пашин амам

  Националната галерија на Македонија во соработка со Македонското Монтесори здружение го реализираше проектот ,,Градина на [...]

  повеќе...

  Изложба на Игор Тошевски во „Чифте Амам“
  Изложба на Игор Тошевски во „Чифте Амам“

  Ве информираме дека во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, на 5 септември (понеделник) [...]

  повеќе...

  Изложбата „Есенција на егзистенцијата“ во Цетиње
  Изложбата „Есенција на егзистенцијата“ во Цетиње

  Во организација на Националната галерија на Македонија, на 5 август 2016 (петок) во 20 часот [...]

  повеќе...

  Епизоди на модернизмот – избор од колекцијата на Вукмановиќ
  Епизоди на модернизмот – избор од колекцијата на Вукмановиќ

  Hа 16 септември 2016 година (петок) во 20 часот во Националната галерија на Македонија, објект [...]

  повеќе...

  ,,Градина на бои- Допри ја уметноста 3″ во Даут Пашин амам
  ,,Градина на бои- Допри ја уметноста 3″ во Даут Пашин амам

  Националната галерија на Македонија во соработка со Македонското Монтесори здружение го реализираше проектот ,,Градина на [...]

  повеќе...

  Изложба на Игор Тошевски во „Чифте Амам“
  Изложба на Игор Тошевски во „Чифте Амам“

  Ве информираме дека во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, на 5 септември (понеделник) [...]

  повеќе...

  Изложбата „Есенција на егзистенцијата“ во Цетиње
  Изложбата „Есенција на егзистенцијата“ во Цетиње

  Во организација на Националната галерија на Македонија, на 5 август 2016 (петок) во 20 часот [...]

  повеќе...

  Епизоди на модернизмот – избор од колекцијата на Вукмановиќ
  Епизоди на модернизмот – избор од колекцијата на Вукмановиќ

  Hа 16 септември 2016 година (петок) во 20 часот во Националната галерија на Македонија, објект [...]

  повеќе...

  ,,Градина на бои- Допри ја уметноста 3″ во Даут Пашин амам
  ,,Градина на бои- Допри ја уметноста 3″ во Даут Пашин амам

  Националната галерија на Македонија во соработка со Македонското Монтесори здружение го реализираше проектот ,,Градина на [...]

  повеќе...

  Изложба на Игор Тошевски во „Чифте Амам“
  Изложба на Игор Тошевски во „Чифте Амам“

  Ве информираме дека во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, на 5 септември (понеделник) [...]

  повеќе...

  Изложбата „Есенција на егзистенцијата“ во Цетиње
  Изложбата „Есенција на егзистенцијата“ во Цетиње

  Во организација на Националната галерија на Македонија, на 5 август 2016 (петок) во 20 часот [...]

  повеќе...