Информации

Потребните информации можете да ги добиете секој работен ден на тел:

Изложбен простор Даут пашин амам +389(0) 2 3133-102

Изложбен простор Чифте амам +389(0) 2 3227-986

Мултимедијален центар Мала станица +389(0) 2 3126-856

Национална галерија на Македонија

улица Јордан Мијалков 18

1000 Скопје, Република Македонија

e-mail: contact@nationalgallery.mk

web: www.nationalgallery.mk

Пишете ни:


This post is also available in: English, Albanian