Loading изложби

« Сите изложби

Изложба – Адем Кастрати

јуни 19 @ 20:00 - 22:00

Ретроспективна изложба на Адем Кастрати по повод 70 години од основањето на Националната галерија на Македонија, на 19 јуни 2018 година, во Даут пашиниот амам.

Информации

Датум:
јуни 19
Време:
20:00 - 22:00

Локација

Daut Pasha Hamam
Krushevska 1A
Skopje, 1000 Macedonia
+ Google Map