Loading изложби
Find изложби

Event Views Navigation

изложби for April 3, 2018

19:00

Прошетка низ изложбата на Борко Лазески со Д-р Кирил Пенушлиски

April 3, 2018 @ 19:00 - 20:00
Daut Pasha Hamam, Krushevska 1A
Skopje, 1000 Macedonia

Нa 3-ти април (вторник), со почеток во 19 часот, во просториите на Даут пашиниот амам, ќе се одржи предавање со прошетка низ изложбата на Борко Лазески, со историчарот на уметност проф. Д-р Кирил Пенушлиски. На истото, публиката ќе може директно да се запознае поблиску со делото и творештвото на големиот Борко Лазески, и во интеракција со д-р Пенушлиски и да дознае нешто повеќе. Влезницата е симболични 50 денари.

Повеќе »
+ Export Events