Loading Ekspozita
Find Ekspozita

Event Views Navigation

Ekspozita for Qershor 11, 2018

Ongoing

Ekspozita “100 vjet nga lindja e Ibrahim Kodrës”

Maj 12, 2018 @ 20:00 - Qershor 12, 2018 @ 20:00
Chifte Hamam – National Gallery of Macedonia, Bitpazarska
Skopje, MK 1000 Macedonia

Galeria kombëtare e Maqedonisë ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë tëprezantojë ekspozitën “100 vjet nga lindja e Ibrahim Kodrës”, e cila do tërealizohet në bashkëpunim me Galerinë kombëtare të Kosovës. Ibrahim Kodra (22.04.1918, Ishëm, Shqipëri – 07.02.2006, Milano, Itali), artistishqiptar i njohur botërisht shkon nga Shqipëria në Milano dhe në Romë, Itali,ku zhvillon krijimtarinë e tij në Akademinë botërore të artit figurativ Brera. Atjekrijon, shoqërohet dhe ekspozon me emrat më të njohur të artit botëror […]

Më tepër »
+ Export Events