Loading изложби
Find изложби

Event Views Navigation

изложби for June 19, 2018

20:00

Изложба – Адем Кастрати

June 19, 2018 @ 20:00 - 22:00
Daut Pasha Hamam, Krushevska 1A
Skopje, 1000 Macedonia

Ретроспективна изложба на Адем Кастрати по повод 70 години од основањето на Националната галерија на Македонија, на 19 јуни 2018 година, во Даут пашиниот амам.

Повеќе »
+ Export Events