Ekspozita përfundimtare e projektit gjithëpërfshirës “Mendo një dëshirë”

Të dashur miq, Me datë 14.12.2022 (e mërkurë), ora 13:00 në ambientet e Çifte hamamit, po përmbyllim një projekt gjithëpërfshirës dhe ju ftojmë të bëheni pjesë e rrëfimit tonë me titull “Mendo një dëshirë”. Në vitin që po kalon dhe që ngadalë po mbush valixhet me të gjitha arritjet tona, jemi bërë më të sigurt dhe me përvojë në atë që bëjmë, por edhe më të vetëdijshëm dhe më të përgjegjshëm për botën përreth nesh. […]

Punëtori vizatimi për fëmijë me rastin e “Ekspozitës të Tanas Llullovskit”

Me rastin e “Ekspozitës të Tanas Llullovskit”, (e cila u hap në 20 dhjetor 2018) në Hamamin e Daut Pashës do të organizohen punëtori vizatimi për fëmijë (të moshës 6 – 12 vjeçare) dhe atë duke filluar prej datës 09 – 11 janar . Punëtoritë janë me karakter edukativ dhe kanë për qëllim të inkurajojnë fëmijët të punojnë në kreativitetin dhe të nxjerrin vetën e tyre të brendshme në pëlhurë. Punëtoritë do të zgjasin prej […]