Events Grid


 • 01

  Дек, 20

 • „Везење во камен“ на Моника Мотеска

  Bitpazarska

  декември 2 @ 10:00 - декември 22 @ 18:00

  Мултимедијалниот проект „Везење во камен“ на Моника Мотеска ги претставува најновите истражувања на уметницата. Проектот е комплексна инсталација која го анимира

  прочитај повеќе
 • 03

  Дек, 20

 • „Сеништа“ на Викторија Попоска

  Ул. Јордан Мијалков 18

  декември 10, 2020 @ 10:00 - јануари 10, 2021 @ 10:00

  „СЕНИШТА“ е наслов на изложбата на Викторија Попоска, еден од двајцата победници на Конкурсот за млад уметник  кој оваа година премиерно

  прочитај повеќе