Galeria Nacionale radhazi fiton manifestimin Faqja e Vitit, përsëri në kategorinë e institucioneve qeveritare / shtetërore

Share Button

Galeria Nacionale vazhdon me suksese dhe e përmbyll këtë vit të vështirë plot sfida, në një mënyrë të bukur.

 
Uebfaqja jonë https://nationalgallery.mk/ për të dytin vit radhazi fiton manifestimin Faqja e Vitit, përsëri në kategorinë e institucioneve qeveritare / shtetërore, medalje me të cilën ne u ndamë për 2019 dhe 2020.
 
Falë Media Solutions dhe vetë ngjarjes Site of the Year mundësuar nga MediaSolutions.
 
Faleminderit të gjithëve për mbështetjen, të gjithë punonjësve të Institucionit, dhe natyrisht Aleksandar Ristevski i cili për më shumë se 10 vjet ka azhurnuar faqen të Galerisë Nacionale dhe të gjitha mediave sociale, të cilat janë fytyra e Institucionit për publikun e gjerë.
 
Faleminderit drejtoreshës Dita Starova Qerimi e cila njeh dhe mbështet të gjitha iniciativat pozitive, për rritjen tonë të vazhdueshme dhe azhurnimin e vazhdueshëm.
Share Button