Promovimi i monografisë kushtuar jetës dhe veprës së skulptores Aneta Svetieva

Promovimi i monografisë kushtuar jetës dhe veprës së skulptores Aneta Svetieva, Hamami i Daut Pashës, 19 maj (e premte) 2023, ora 12:00 Vepra artistike e Aneta Svetieva Shtresimi i jetës dhe kompleksiteti i veprës së Aneta Svetievës, kryqëzim i rrugëve dhe situatave të vështira të jetës së saj me punën e saj, sado e bënte të vështirë thurjen e tyre, ishin gjithashtu rruga e saj e vetme e vërtetë drejt lirisë shpirtërore dhe me këtë […]