Vladimir Temkov – Ekspozitë retrospektive në Chifte Hamam

Para fillimit të periudhës verore, në Çifte hamam ua prezentojmë opusin retrospektiv 40-vjeçar të Vladimir Temkovit. Hapja e ekspozitës është caktuar për datën 31 maj 2023 (e mërkurë), në orën 20:00. Vlladimir Temkov ka qenë i pranishëm në skenën e artit maqedonas dhe më pas në atë jugosllav që nga viti 1980, 40 vjet më parë, që nga ekspozita e tij e parë e pavarur. Që nga ajo periudhë, ai ka marrë pjesë në ekspozita […]