Po ngarkohet Ekspozita

« Tgjitha Ekspozita

  • This veprimtari has passed.

“Fillime për t’u mbajtur mend” 1948 – 1956

5 Dhjetor, 2018 @ 20:00 - 22:30

Share Button
Kemi kënaqësinë e veçantë t’ju informojmë se më 5 dhjetor 2018 (e mërkurë), në objektin Hamami i Daut Pashës, në ora 20 do të hapet ekspozita me titull “Fillime për t’u mbajtur mend” 1948 – 1956 (një ekspozitë nga arkivi i Galerisë kombëtare të Maqedonisë), realizimi i së cilës bëhet në suaza të shënimit të jubileut “Shtatëdhjetë vjet Galeria kombëtare e Maqedonisë”.

Kjo ekspozitë do të prezantojë gjithsej 150 fletë të dokumentimeve origjinale të arkivit të galerisë, përmbledhje të galerisë dhe mënyrën e udhëheqjes së saj. Në këtë mënyrë do të na rikujtojë mundin dhe investimin e madh, jo vetëm nga ekipi që ka drejtuar Galerinë artistike, por edhe nga institucionet shtetërore të cilat kanë treguar përgjegjshmëri të madhe dhe kanë dhënë mbështetje të jashtëzakonshme në mënyrë që Galeria sot të mund të jetë një tempull arti dhe nxitës i jetës kulturore në Maqedoni.

Share Button

Informacione

Data
5 Dhjetor, 2018
Ora:
20:00 - 22:30
Veprimtari Tags:
, , , ,

Lokacioni

Daut Pasha Hamam
Krushevska 1A
Skopje,1000Macedonia
+ Google Map