Ivana Pirkovska ekspozon në Çifte hamam

Share Button

Më 12 dhjetor të vitit 2013 (e enjte) në ora 20 do të hapet ekspozita e Ivana Pirkovska e titulluar si “Iluzioni për hapësirën – kohën”.

Ivana Pirkovska pokanaProjekti minimalistik i skulptores së re Ivana Pirkovska i titulluar si “Iluzioni për hapësirën – kohën”, përbëhet prej pesë instalimeve pezulluese transparente të cilat në mes vete korrespondojnë dhe plotësohen. projekti është i konceptuar prej materialeve të ndryshme (pleksiglas, pasqyra, rrethe të ngjyrosura, topa, topa tenisi, penj të ngjyrosur, foli të ngjyrosura dhe objekte – vizatime)…

Share Button