Ekspozita “110 vjetëve nga lindja ” e artistes Lena Stefanova

IN Galeria Nacionale e Republikës së Maqedonisë e Veruit ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë të shpall ekspozitën me titull “110 vjetëve nga lindja ” e artistes Lena Stefanova”. Ekspozita do të hapet më 20.12 2023 në orën 12:00 në objektin Çifte hamam. Është një sfidë e madhe të organizosh një ekspozitë jubilare dhe shënimin e 110 vjetëve nga lindja e artistes Lena Stefanova. Ekspozitat jubilare janë gjithmonë një rast për të vërtetuar se si […]