Ekspozita – Angell Dimovski Çaush “50 vite krijimtari”

Të nderuar, Ju njoftojmë se më 01 shkurt 2024 në ora 19:30 do të hapet ekspozita retrospektive e artistit Angell Dimovski-Çaush me titull “50 vite krijimtari” në Galerinë Nacionale, objekti Çifte Hamam, dhe njëkohësisht përbën edhe mundësi që publiku kulturor maqedonas të njihet me krijimtarinë e pasur të këtij artisti ynë i cili tashmë disa dekada jeton dhe vepron në relacionin Maqedoni-Francë.   Veprat të cilat Angell Dimovski Çaush i ka krijuar gjatë pesëdhjetë viteve […]