Tanja Balaq – “Crossing Choices”

Prezantimi solo i artistes Tanja Balaq do të mbahet më 19 maj në orën 20:00 në Galerinë Nacionale të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në objektin Çifte Hamami. Bëhet fjalë për një projekt multimedial – një video-instalim me titull “Crossing Choices”, 2023, i cili përbëhet nga një pikturë, një fotografi, një instalim dhe një video. Teksti në katalogun e ekspozitës është i Prof. Dr. Ivica Xhparovski i referohet filmit eksperimental me titull “Crossing choices”, i […]