Bisedë me Artistin – Driant Zeneli

Bisedë me Artistin, 30 gusht 2022, ora 18:00, Chifte Hamam Të nderuar, Kemi kënaqësinë të veçantë t’ju informojmë se më 30 gusht 2022, në ora 18.00, në objektin Çifte Hamam do të mbahet një bisedim me artistin Driant Zeneli, me rastin e ekspozitës së tij aktuale “Trilogji: Nën sipërfaqe ka një sipërfaqe tjetër”, ku publiku i interesuar do të ketë mundësinë që të njihet me zhvillimin e krijimtarisë, konceptet artistike, interesat, hulumtimet dhe realizimet e […]

Drejt ekspozitës “Trilogji: Nën sipërfaqe ka një sipërfaqe tjetër” – DRIANT ZENELI

Pas një hapje të suksesshme të projektit të artistit shqiptar dhe botërisht të afirmuar Driant Zeneli të titulliar “Trilogji: Nën sipërfaqe ka një sipërfaqe tjetër”, gjatë këtyre ditëve ishim dëshmitarë të shumë vizitorëve të interesuar për projektin e tij, si nga skena lokale, por edhe nga ajo ndërkombëtare. Çifte Hamami edhe njëherë tjetër u shndërrua në një galeri të përmasave botërore e këtë e vërtetoi pikërisht fakti se, me projektin e Zenelit, Galeria nacionale u […]