“Më mirë në degë sesa i ngecur në ashensor” Miroslav Masin në Hamamit të Daut Pashës

Ju njoftojmë se ekspozita e Mirosllav Masinit me titull “Më mirë në degë sesa i ngecur në ashensor” do të hapet në objektin e Hamamit të Daut Pashës më datë 15.05.2024 në ora 20:00. Për krijimtarinë komplekse të Mirosllav Masinit, për kategoritë estetike dhe temat me interes, përcjellim disa nga qëndrimet e autorëve që iu janë referuar të njëjtës. “…nëse primitivizmi është një filozofi antiracionaliste dhe antimaterialiste, kërkim për origjinën dhe absolutet, për njerëzimin e […]