Еkspozita personale e Nadja Rozevës në Çifte Hamam

Më datë 11.04.2024, e enjte, në orën 19:30, në Çifte Hamam do të hapet ekspozita personale e Nadja Rozevës. Në ekspozitë do të shfaqen skulptura të medaljes të krijuara në periudha të ndryshme, si dhe vepra të tjera të autorit. Ekspozita do të zgjasë deri më 7 maj 2024. Galeria Nacionale do t’i prezantojë për herë të parë medaljet e artit të medalistes me famë botërore Nadja Rozeva. Ekspozita është e para e këtij lloji […]