Ekspozita “NOMEN EST OMEN” nga Kolektiv ZERO

Ekspozita “NOMEN EST OMEN” nga Kolektiv ZERO, e cila do të hapet më datë 12 tetor 2023 (e enjte), me fillim nga ora 20:00, në qendrën multimediale Mala Stanica, në Galerinë Nacionale. Nga shoqëria protozero në fillim të viteve të 80-ta doli “Zero Kolektiv” (zero, asgjë, parëndësi), i cili u formua në vitin 1985 në mjedisin oriental dhe institucionet e Çarshisë së vjetër të Shkupit. Kolektivi Ø – Zero, në vitet e 80-ta të shekullit […]