Еkspozitа „75/75“ në objektin e Çifte hamamit

Të nderuar, Ju njoftojmë se më datë 19.07.2023 (e mërkurë), ora 20:00, në objektin e Çifte hamamit, do të hapet për publikun ekspozita me titull “75/75”. Me këtë ekspozitë nisim aktivitetet për shënimin e 75-vjetorit të themelimit të Galerisë Nacionale. Në mënyrë simbolike kurorëzojmë vizionin dhe misionin e vazhdueshëm të suksesshëm të institucionit tonë për mbledhjen, ruajtjen, mbrojtjen dhe prezantimin e trashëgimisë kulturore duke ekspozuar 75 vepra ekskluzive të artit – piktura dhe skulptura. Përzgjedhja […]