Ekspozitë “Kaliope Austria dhe Maqedonia e Veriut“

Ambasada austriake në bashkëpunim me Galerinë Nacionale të Republikës së Maqedonisë së Veriut kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në ekspozitë me titull “Kaliope Austria dhe Maqedonia e Veriut”, Gratë në shoqëri, kulturë dhe shkencë e cila do të hapet më 12 mars 2024, në ora 19:00, në Çifte Hamam.   Ekspozita “Gratë në shoqëri, kulturë dhe shkencë” e thekson rolin e grave në formësimin e botës në 200 vitet e kaluara. Përmes paraqitjes së biografisë së […]