Ekspozita përfundimtare e projektit gjithëpërfshirës “Mendo një dëshirë”

Të dashur miq, Me datë 14.12.2022 (e mërkurë), ora 13:00 në ambientet e Çifte hamamit, po përmbyllim një projekt gjithëpërfshirës dhe ju ftojmë të bëheni pjesë e rrëfimit tonë me titull “Mendo një dëshirë”. Në vitin që po kalon dhe që ngadalë po mbush valixhet me të gjitha arritjet tona, jemi bërë më të sigurt dhe me përvojë në atë që bëjmë, por edhe më të vetëdijshëm dhe më të përgjegjshëm për botën përreth nesh. […]

Mendo një dëshirë

Galeria Nacionale e Maqedonisë së Veriut, në fund të këtij viti, gjatë muajve tetor dhe nëntor e realizoi projektin me titull “Mendo një dëshirë”. Bëhet fjalë për punëtori kreative për të bërë dekorime të ndryshme nga copa të vogla tekstili që kanë mbetur nga rrobaqepësia ose janë të papërdorshme për arsye të tjera. Materialet për të bërë dekorime si dhe materiale të tjera ndihmëse, kësaj radhe na janë dhuruar nga shtëpia e modës “Bella”. Ata […]