Отворање на изложбата на Афердита Кики во Чифте амам

Share Button

Во понеделникот (21 октомври) во Националната галерија на Македонија (објект Чифте Амам) беше отворена изложбата на уметницата Афердита Кики.

1

Пред присутната публика се обратија директорката на Националната галерија, Халиде Палоши и кустосот Љупчо Маленко.

2

3

4

5

Share Button