Петра Јовановска и Јиржи Кованда – поставка

Изложба на Петра Јовановска и Јиржи Кованда отворена во Чифте амам, во Старата скопска чаршија … Во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, на 23 септември 2014 година отворена е изложбата на Петра Јовановска и Јиржи Кованда.