Националната галерија трет пат по ред меѓу најдобрите на манифестацијата „Сајт на годината“

Share Button

🏛️Националната галерија и годинава беше дел од манифестацијата и изборот на „Сајт на годината“ за 2021 година.

 
🥇🥇🥈По освоените две први места во изминатите две години, во категоријата на владини/државни институции, годинава го освоивме високото 2 место.
 
💻Ви благодариме за поддршката, следете не’!
Share Button