Протоколи за посета во објектите на Националната галерија

Share Button

Протоколи за посета во објектите на Националната галерија, согласно со препораките кои нашата институција ги доби.

Повелете во наите објекти. Во Даут пашиниот амам може да ја погледнете постојаната поставка и да ја посетите нашата специјализирана продавничка. Во Чифте амам, имате три изложби истовремено, во целиот објект. Во Мала станица, има изложба на стари архивски фотографии од Првата светска војна, од Роберт Јанкуловски.

 Ве очекуваме!

Share Button