Слободен влез во објектите на Националната галерија еднаш месечно

Share Button

НУ Националната галерија на РСМакедонија ги информира своите верни посетители, дека еден ден во текот на месецот ќе можат бесплатно да не посетат.

Секоја последна СРЕДА во месецот ќе можете да ја посетите Националната галерија без за истото да платите влезница.

Еве го списокот на дати со бесплатна посета.

Share Button