Самостојна изложба на Камуран Горанци – КОД4

Срдечно Ве покануваме на отворањето на Самостојната изложба на Камуран Горанци во објектот Чифте амам на 9. 5. 2024 година (четврток), во 19 часот. Ќе бидат изложени 22 дела изработени во техниката акрилик на платно кои се работени во периодот од 2020 до 2024 година. Сликите имаат техничка еволуција од неговите претходни изложби, како што се „Код 1“ во Келн, Германија, „Код 2“ во Галеријата на Тирана во Албанија и „Код 3“ во Галеријата на […]