Изложба „Современа словенечка фотографија” во Чифте амам

Изложбата „Современа словенечка фотографија” во организација на Фото сојуз на Македонија ке биде отворена на ден четврток, 12.11.2015 година во 20 часот во изложбениот простор Чифте амам. На отвoрањето на изложбата ке се обратат Боро Рудиќ и Александар Кондев. Фото Сојуз на Македонија со задоволство ги информира љубителите на фотографијата од Скопје и Македонија дека Изложбата – Современа Словенечка фотографија, којa е во рамките на манифестацијата “Денови на Македонската фотографија” ке биде отворена во Националната […]