„Замислувајќи го Балканот- идентитети и сеќавања од долгиот19 век“ – Чифте амам

Во објектот Чифте амам, во Старата скопска чаршија, посетителите ќе можат да ја видат историската изложба „Замислувајќи го Балканот- идентитети и сеќавања од долгиот 19 век“ … Во следните три месеци публиката ќе може да ја види изложбата „Замислувајќи го Балканот- идентитети и сеќавања од долгиот19 век“ која е во заедничка организација на Музејот на Македонија, УНЕСКО и националните музеи на Балканските држави во опкружувањето.