Даут пашин амам следните две недели затворен за посетители

Share Button

Во следните две недели објектот Даут пашин амам ќе биде затворен за посетители.

Во подготовки е изложбата на Симон Шемов која ќе се отвори на 27 септември 2023 година.
Ви благодариме на разбирањето.
Посетете го објектот Чифте амам во кој во моментов е изложбата на Димитрие Дурацовски.

Share Button