Националната галерија со титула за Сајт на годината за 2019 година

Share Button

Националната галерија ја доби титулата за Сајт на годината за 2019 година во конкуренција на владини и државни институции.

Наградата е доделата од страна на манифестацијата Сајт на годината на Медиа солушнс која се одржа годинава по 10ти пат. Наградата во името на Институцијата ја прими колегата Александар Ристевски кој во измнинатите 10 години се грижи за одржување на нашата веб страница и социјалните медиуми, и се грижи за правовремено информирање на јавноста за активностите на институцијата.

Ова признание ни е мотив повеќе да продожиме како колектив со нови и интересни проекти и изложби, и правовремено информирање на целокупната јавност.

Share Button