Отворена изложбата на Бурим Укиќи во Чифте амам

Share Button

Во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам во вторникот (10 декември) беше отворена изложбата на академскиот сликар Бурим Укиќи. Изложбата содржи 40-тина дела масло на платно.

burim ukici 1-1

burim ukici 2-1

burim ukici 3-1

Share Button