Изложба „Poi piovve dentro a l’alta fantasia“ или „И потоа врнеше во длабоката фантазија“ во Чифте амам

Почитувани, Со особено задоволство Ве покануваме да присуствувате на отворањето на изложбата „Poi piovve dentro a l’alta fantasia“ или „И потоа врнеше во длабоката фантазија“, која претставува мултимедијален уметнички дијалог помеѓу Бард-И Рафет Јонузи-Т, уметник од Прешево кој живее и работи во Австрија и негови пријатели уметници од различни земји и тоа: Мариа Анвандер – Австрија, Готфрид Бегтолд – Австрија, Сорен Далгард – Германија, Саша Буквиќ, „Звоно“ – БиХ, Худа Такрити – Австрија, Теута Јонузи […]