Бурим Укиќи во Чифте амам (поставка)

Share Button

Во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам во вторникот (10 декември) беше отворена изложбата на академскиот сликар Бурим Укиќи.

burim ukici postavka (1)

Изложбата на Бурим Укиќи во Чифте амам, содржи 40-тина дела масло на платно.

burim ukici postavka (2)

burim ukici postavka (3)

burim ukici postavka (4)

burim ukici postavka (5)

burim ukici postavka (6)

burim ukici postavka (7)

Share Button