Отворена изложбата на Љубомир Милошески во Чифте амам

Share Button

Во Националната галерија на Македонија (објект Чифте амам) во Старата скопска чаршија, отворена е изложбата на уметникот Љубомир Милошески.

ljubomir milosheski otvoranje 1-1

ljubomir milosheski otvoranje 2-1

Share Button