“Njeriu i zakonshëm” i Zharko Basheski në Çifte Hamam

Bashkëpunimi shumëvjeçar i Galerisë Kombëtare të Maqedonisë dhe Drejtorisë së Kulturës dhe Artit rezulton me participimin e Galerisë në kuadër të manifestimit “Vera e Shkupit” Kështu, edhe gjatë këtij viti, Projekti i programit vjetor të Galerisë Kombëtare të Maqedonisë do të prezantohet në hapjen solemne dhe fillimin e eventit “Vera e Shkupit 2016”. Hapja e këtij manifestimi do të bëhet në tempullin e artit, objektin Çifte Hamam, më datë 21 Qershor të vitit 2016 (e […]