Loading изложби

« Сите изложби

  • This event has passed.

Изложба – Адем Кастрати

јуни 19, 2018 @ 20:00 - 22:00

Share Button

Ретроспективна изложба на Адем Кастрати по повод 70 години од основањето на Националната галерија на Македонија, на 19 јуни 2018 година, во Даут пашиниот амам.

Share Button

Информации

Датум:
јуни 19, 2018
Време:
20:00 - 22:00

Локација

Daut Pasha Hamam
Krushevska 1A
Skopje, 1000 Macedonia
+ Google Map