Lubomir Millosheski realizon ekspozitë në Çifte hamam

Share Button

Në Galerinë Kombëtare të Maqedonisë, në objektin e Çifte hamamit, më 3 dhjetor të vitit 2013 (e martë), në ora 19:30 do të hapet ekspozita e Lubomir Millosheskit.

pokana Miloseski

Në këtë ekspozitë Lubomir Millosheski flet për artistin në cilësi të nomadit dhe parashtron pyetjen – sa është i rëndësishëm vendbanimi për krijimtarinë. Socio – njeriu është i preokupuar me telefoninë celulare, internetin, kulturën, ai udhëton, ndërton … hyn në një epokë të re, migron, depërton në sistemin e migracioneve në të gjitha sferat. Përmes kësaj mund të parashtrohet pyetja se sa është i rëndësishëm vendbanimi dhe vendi i krijimtarisë.

ljubomir milosheski chifte 1

 

Share Button