Свечено отворање на изложбата на Демир Бељуљи

Share Button

Во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, на 22 јуни 2013 година во 12 часот се отвори изложба на Демир Бељуљи. Во присуство на бројната публика, изложбата ја отвори директорката на Националната галерија на Македонија, г-ѓа Халиде Палоши. Изложбата е во организација на Скопско лето 2013.

demir behluli plakat

behluli cifte ngm (1)

behluli cifte ngm (2)

behluli cifte ngm (3)

behluli cifte ngm (4)

behluli cifte ngm (5)

behluli cifte ngm (6)

behluli cifte ngm (7)

behluli cifte ngm (8)

behluli cifte ngm (9)

behluli cifte ngm (10)

behluli cifte ngm (11)

behluli cifte ngm (12)

Share Button