Отворена изложбата на Нафи Јашари и Џелил Руфати во Чифте амам

Share Button

Во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, вчера (вторник, 12 ноeмври 2013 година), се отвори изложба на Нафи Јашари и Џелил Руфати.

jashari rufati 1-1

jashari rufati 2-1

jashari rufati 3-1

Share Button